نوشتن وصیت مقدس در شرایط سخت آخرین لحظات عمر پیامبر (ص)



بِسْمِ اللهِ الرحمن الرَّحيِم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدألأٍئݦة وَألْمَهْدیٖینْ وَسَلِم تَسْلٖیٖما

با عرض سلام خدمت خوانندگان گرامی، مجموعا در قسمت قبل به این نتیجه رسیدیم که وقتی فردی ادعا کرد که این وصیت به نفع اوست، پس در او شک نکنید که ساعت قیامت صغری فرا رسیده است.

اصولا چرا پیامبر(ص) با آن وضعیت بیماری، در لحظات آخر عمر مبارک شان اقدام به ثبت وصیت می کنند؟
جواب این سوال را در ادامه ی مطلب از کتاب وصیت مقدس، بررسی می کنیم.

ادامه ...
وصیت نوشته ای است که رسول الله (ص) آن را در آخرین لحظات زندگیش به پیروی از سخن خداوند، نوشته است:« كُتِبَ عَلَيْكُمْ إِذَا حَضَرَ أَحَدَكُمُ الْمَوْتُ إِنْ تَرَكَ خَيْرًا الْوَصِيَّةُ لِلْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ بِالْمَعْرُوفِ حَقًّا عَلَى الْمُتَّقِينَ » (هنگامی که وفاتتان برسد، بر شما واجب است، اگر خیر(وخوبی) به جای گذاشتید، به والدین و نزدیکان، وصیت نیکو کنید، (وصیت کردن) حقی است بر پرهیزکاران)، و (رسول الله ص) این وصیت را برای فردی که به آن چنگ زند، تا ابد، بازدارنده از گمراهی وصف می کند. تأکید می کنم. در آخرین لحظات زندگی اش؛ از آنجا که ایشان پیامبری است که به او وحی می شود، آنچه در آخرین لحظات زندگی اش می گوید، چکیده ی رسالتش و وسیله ای برای حفظ دین بعد از او می باشد. حال چه فکر می کنید وقتی ایشان، با شدت بیماریش و درد سم که کبدش را قطعه قطعه کرده است. بسیار اهتمام داشت تا این نوشتار را بنویسد و آن را به «وصیت بازدارنده از گمراهی» توصیف می کند؟! اهمیت این نوشتار به حدی است که خداوند سبحان و تعالی که به محمد (ص) رحم می کند تا انداره ای که از زیادی عبادتی که بدنش را به سختی می اندازد، به او خطاب می کند: «طه - مَا أَنْزَلْنَا عَلَيْكَ الْقُرْآنَ لِتَشْقَى» (طه، ما این قرآن را نفرستادیم تا خود را به سختی بیندازی)، با این که می بینیم خدای سبحان با این شدت رحمتی که به محمد (ص) دارد و نسبت به ایشان مهربان است، ولی در آخرین لحظات زندگی ایشان، به او دستور می دهد تا نوشتاری بنویسد و ان را جلوی همه این گونه توصیف نماید: «نوشته ی بازدارنده از گمراهی» با وجود این که از سم، دردهای بسیاری متحمل شده است و سم در بدنش جریان دارد و کبد او را قطعه قطعه نموده است.

نتیجه می گیریم که ثبت این وصیت برای هدایت امت بعد از رسول الله (ص) ، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که رسول الله (ص) با آن سختی های منتهی به وفات شان بازهم اقدام به نوشتن وصیت مقدس کرده اند و این ثبت وصیت با روایاتی که تاکید می کنند هر امامی با وصیت می آید و امثال آن و آیاتی که وصیت کردن هنگام وفات را واجب دانسته، تایید می شود.

جهت تحقیق  بیشتر می توانید به کتاب وصیت مقدس نوشته ی بازدارنده از گمراهی رجوع کنید.   👈دانلودکتاب

وبسایت فارسی رسمی انصار امام مهدی (ع)
سایت رسمی زمان ظهور
سایت رسمی موسسه ی وارثین ملکوت
سایت رسمی انصار امام مهدی (ع)
سایت رسمی حوزه‌ی علمیه‌ی مهدوی

نظرات

ارسال یک نظر

پست‌های معروف از این وبلاگ

خاطره و روشنگری با مثال در مورد وصیت مقدس رسول الله (ص)

داستان این کتاب، مصیبت پنجشنبه و وصیت رسول الله (ص)

آخرین وصیت رسول الله (ص) به نقل از شیعیان